Wil jij processen verbeteren?

Begrijpelijk. Processen verbeteren is belangrijk. Wij leren je dat in vier trainingen. Die hebben een opbouw waarmee we ervoor zorgen dat processen verbeteren in jouw bedrijf voortaan sneller, beter en goedkoper gaat.

Plan een afspraak

Ken je het?

Dat gevoel dat alles in je bedrijf traag lijkt te lopen? Dat je steeds meer medewerkers nodig hebt om klanten tevreden te houden? Dan ben je niet alleen. Je moet processen verbeteren. Of je nu met 5, 50 of 250 bent, er komen momenten dat het is alsof je het minder onder controle hebt.

Deel van groeien

Dat hoort bij groei en komt omdat de manier van werken die je gewend bent niet meer voldoet. Met als gevolg klagende klanten, minder tevreden medewerkers en stijgende kosten.

Processen verbeteren

Dus je wilt processen verbeteren. Bijvoorbeeld een nieuw CRM implementeren. Of een nieuw magazijn beheersysteem. Een nieuwe verkoopaanpak. Of productie verbeteren. Of … vul maar in.

Maar ...

Maar, hoe zorg je ervoor dat een project slaagt terwijl jullie al zo druk zijn met de dagelijkse werkzaamheden?

Processen verbeteren doen we zo

Vaak zijn trainingen op het gebied van Scrum gericht op IT-bedrijven. Bij ons is dat anders. Wij hebben onze trainingen speciaal ontwikkeld voor MKB bedrijven, het maakt niet uit wat ze doen. De trainingen zijn zo opgezet dat je leert hoe je van de voordelen van MKB Scrum gebruik kan maken, waardoor je snel en flexibel projecten kan afronden. Hieronder meer over de inhoud van de trainingen en in welke volgorde je die volgt.

Plan een kennismaking
Processen verbeteren 1

BOOTCAMP

We leren je de principes en basis vorm van MKB scrum uit en hoe je deze in jouw organisatie kan toepassen.

Lees meer

PROJECTEIGENAAR

We leren je tijdens deze training hoe je projecten binnen je organisatie op een snelle en flexibele manier uitvoert.

Lees meer

SCRUM MASTER

Na deze training weet je hoe je zelfstandig een Scrum team kan begeleiden, kortom, hoe je een goede Scrum-master wordt.

Lees meer

HET TEAM

Tijdens deze training gaan we in op de basis van MKB Scrum, met een bestaand team. Als team gaan we aan de slag met oefeningen.

Lees meer