Projecteigenaar

Tijdens deze training leer je hoe je projecten binnen je
onderneming op een snelle en flexibele manier uitvoert.

Wat leer je in deze training?

Deze training is bedoeld voor iemand die aan de slag gaat als projecteigenaar. Dat kan de directeur/ondernemer zijn in een MKB bedrijf, maar ook iedere andere medewerker. Tijdens de training leer je hoe je projecten binnen je onderneming (of die waar je werkt) op een enorm snelle en flexibele manier uitvoert. Na deze training ben je uitstekend voorbereid op een rol als projecteigenaar. Je bent direct in staat om binnen je organisatie met MKB Scrum aan de slag te gaan. Je beheerst de vaardigheden en hebt de kennis om je comfortabel te voelen in je rol. Je bent in staat je team te begeleiden en te inspireren.

Onderwerpen

In deze training komen de volgende onderwerpen voorbij.

  • De vier kernwaarden en twaalf principes van MKB Scrum.
  • De MKB Scrum methode.
  • Wat doet een projecteigenaar?
  • Een doel bepalen, hoe doe je dat?
  • MKB Scrum meeting structuur.
  • Project backlog, sprint backlog en user story’s.

Al deze onderwerpen behandelen we, waar relevant, aan de hand van een fictief project, waardoor het niet blijft bij theorie, je gaat daadwerkelijk aan de slag.

Waar, wanneer en hoe lang

De training duurt een dag. We beginnen om 09.30 uur en zijn rond 16.30 klaar. Van 12.30 tot 13.15 lunchen we. De training kan bij jou op kantoor worden georganiseerd, of bij ons op kantoor in Arnhem. Als jij dat wilt kunnen we ook een andere locatie huren.

Certificeren

Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers het MKB Scrum certificaat projecteigenaar van deelname.

Kosten

De kosten voor de training bedragen € 499 (exclusief BTW) per deelnemer met een minimum van vier deelnemers en een maximum van acht deelnemers. De prijs is inclusief alle opleidingsmaterialen en het MKB Scrum certificaat.

Reserveren

Wil je al aan de slag? Wij nemen graag contact met je op om de trainingen in te plannen.

Neem met mij contact op

De overige trainingen

BOOTCAMP

We leggen uit welke principes de basis vormen van scrum en hoe je deze in jouw organisatie kan toepassen.

Lees meer

SCRUM MASTER

In deze training leren we je hoe jij zelfstandig een Scrum team kan begeleiden, kortom, hoe je een effectieve Scrum-master wordt.

Lees meer

HET TEAM

Tijdens deze training gaan we, met een bestaand team, in op de basis van MKB Scrum. Als team aan de slag met oefeningen.

Lees meer