Werken met Scrum voor HR?

Een goed geleid project is balangrijk, daarom hebben we scrum voor HR ontwikkeld. Wij leren jouw organisatie de nodige vaardigheden in vier trainingen. De structuur zorgt ervoor dat projecten in jouw bedrijf voortaan sneller, beter en goedkoper gaan.

Plan een afspraak

Herken je dit?

Het loopt stroef binnen jouw HR afdeling maar je kan de vinger er niet op leggen wat het is. Toch heb je steeds meer personeel nodig om de dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is tijd voor verandering.

Het is de groei

De huidige aanpak van werken is niet meer van deze tijd. Het resultaat is een ontevreden medewerkers, een onproductief team en oplopende kosten. Het is tijd voor verandering.

Scrum voor HR

Start een Scrum voor HR project voor bijvoorbeeld het omlaag brengen van ziekteverzuim. Of een nieuw CRM pakket. Of een werkproces verbeteren. Of … vul maar in.

En dan ...

Hoe ga je aan het werk met Scrum voor HR en zorg je ervoor dat een project slaagt? Jullie zijn nu al zo druk met de dagelijkse werkzaamheden.

Scrum voor HR doe je zo

Vaak zijn trainingen op het gebied van Scrum gericht op IT-bedrijven. Bij ons niet. Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld HR afdelingen, Scrum voor HR dus. De trainingen zijn zo ontwikkeld dat je leert hoe je van de voordelen van Scrum voor HR gebruik kan maken, waardoor je snel en flexibel projecten kan afronden. Hieronder meer over de inhoud van de trainingen en in welke volgorde je die volgt.

Plan een kennismaking
Scrum voor HR

BOOTCAMP

We leren je de principes en basis vorm van MKB scrum uit en hoe je deze in jouw organisatie kan toepassen.

Lees meer

PROJECTEIGENAAR

We leren je tijdens deze training hoe je projecten binnen je organisatie op een snelle en flexibele manier uitvoert.

Lees meer

SCRUM MASTER

Na deze training weet je hoe je zelfstandig een Scrum team kan begeleiden, kortom, hoe je een goede Scrum-master wordt.

Lees meer

HET TEAM

Tijdens deze training gaan we in op de basis van MKB Scrum, met een bestaand team. Als team gaan we aan de slag met oefeningen.

Lees meer