Scrum voor MKB

We leren jou, je teams en daarmee je hele organisatie de MKB Scrum methode toe te passen. Dat doen we in vier trainingen. Die hebben een specifieke opbouw waarmee we verzekeren dat werkzaamheden in jouw bedrijf voortaan sneller, beter en goedkoper gedaan worden.

Plan een afspraak

Ken je dat?

Dat gevoel dat alles in je bedrijf stroef lijkt te lopen? Dat je steeds meer mensen nodig hebt om je klanten tevreden te houden? Dan ben je niet alleen. Of je nu met vijf, vijftig of tweehonderdvijftig mensen bent, er komen momenten dat het lijkt alsof je de boel minder onder controle hebt.

Hoort bij groei

Dat hoort bij groei en komt omdat de manier van werken die je gewend bent niet meer voldoet. Met als gevolg klagende klanten, minder tevreden medewerkers en stijgende kosten.

Een project!

Dus start jij een project om de boel te verbeteren. Je gaat CRM implementeren. Of een nieuw supportsysteem. Een nieuwe salesaanpak. Voorraadbeheer of productie verbeteren. Of … vul maar in.

Maar ja ...

Maar ja: Waarmee zorg je dat zo’n project slaagt terwijl jij en je team het al zo druk hebben met de dagelijkse werkzaamheden?

Hiermee lossen we dat op

Veel trainingen op het gebied van Scrum zijn gericht op IT-bedrijven. Niet bij ons. Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor MKB bedrijven, onafhankelijk van wat die doen. Ze zijn zo opgezet dat je leert hoe je van de voordelen van MKB Scrum gebruik kan maken, waardoor je snel en flexibel projecten kan afronden. Hieronder meer over welke trainingen we voor je hebben en in welke volgorde je die volgt.

Plan een kennismaking

BOOTCAMP

We leggen uit welke principes de basis vormen van scrum en hoe je deze in jouw organisatie kan toepassen.

Lees meer

PROJECTEIGENAAR

Tijdens deze training leer je hoe je projecten binnen je onderneming op een snelle en flexibele manier uitvoert.

Lees meer

SCRUM MASTER

In deze training leren we je hoe jij zelfstandig een Scrum team kan begeleiden, kortom, hoe je een effectieve Scrum-master wordt.

Lees meer

HET TEAM

Tijdens deze training gaan we, met een bestaand team, in op de basis van MKB Scrum. Als team aan de slag met oefeningen.

Lees meer