Webinar:
Effectief vergaderen

Vergaderingen zijn een belangrijk onderdeel van elke organisatie, maar ze kunnen vaak tijdrovend en onproductief zijn.
In deze gratis webinar leren we je hoe je vergaderingen kunt omzetten in krachtige tools voor samenwerking en besluitvorming.

Schrijf je gratis in >

Waar gaat het webinar over?

Goede voorbereiding

Leer hoe je met de juiste tips en tools een grondige voorbereiding kunt treffen voor je vergaderingen. Ontdek het belang van een duidelijke agenda en hoe dit bijdraagt aan een efficiënte en doelgerichte bijeenkomst.

Structuur en tijd

Ik geef je inzichten over het effectief leiden van vergaderingen en het behouden van een duidelijke structuur. Hoe je focus te bewaard, afleidingen te minimaliseren en hoe je ervoor zorgt dat vergaderingen niet langer duren dan de afgesproken tijd.

Agenda en focus

Begrijp hoe een goed gestructureerde agenda zorgt voor meer focus tijdens vergaderingen. Leer het belang van duidelijke doelen en verwachtingen, zodat alle deelnemers gericht en productief kunnen samenwerken.

Motivatie en energie

Ontdek hoe je een positieve en energieke sfeer creëert tijdens vergaderingen. Je krijgt tips om vergaderingen te leiden en hoe je als deelnemer effectief een vergadering bijwoont.

Aan het eind van het webinar heb je geleerd…

  • Hoe je duidelijk en beknopt kunt communiceren om misverstanden te voorkomen en de productiviteit te verhogen.
  • Strategieën om snel en effectief tot beslissingen te komen, en hoe je consensus bereikt binnen het team.
  • Hoe je actiepunten helder definieert en opvolgt, zodat de voortgang gewaarborgd is en iedereen verantwoordelijkheid neemt.
  • Welke vergader varianten er zijn en wanneer je deze toepast. Iedere variant heeft zijn eigen structuur.

Wanneer is het?

Op donderdag 4 juli om 10:00 uur. Deelnemen is kosteloos. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een link om deel te nemen aan het webinar.

Ontmoet de spreker

Ik ben Joas, en ik help teams slimme oplossingen te vinden die geld besparen en samenwerking verbeteren voor de beste resultaten. Met mijn expertise en ervaring zorg ik ervoor dat de samenwerking binnen teams verbetert en dat vergaderingen gestructureerd en efficiënt verlopen. Hierdoor kunnen projecten succesvol en doelgericht worden afgerond.