Wil je projectmatig werken?

Een goed geleid project is daar een belangrijk onderdeel van. Wij leren je de nodige vaardigheden in vier trainingen. De structuur zorgt ervoor dat projecten in jouw bedrijf voortaan sneller, beter en goedkoper gaan.

Plan een afspraak

Herkenbaar?

Het zijn die momenten waarop u weet dat u processen moet verbeteren. En toch is er altijd dat gevoel dat alles in uw bedrijf traag lijkt te lopen? Dat u steeds meer medewerkers nodig heeft om klanten tevreden te houden? Er zullen momenten zijn waarop het lijkt alsof u minder controle hebt.

Het is de groei

De huidige manier van werken is niet langer bevredigend. Het resultaat is een ontevreden klant, een onproductief team en stijgende kosten. Het is tijd om actie te ondernemen.

Projectmatig werken

Dus je wilt projectmatig werken. Bijvoorbeeld een nieuw magazijn beheer systeem. Of een nieuw CRM pakket. Of jullie productie proces verbeteren. Of … vul maar in.

Maar ...

Maar, hoe ga je projectmatig werken en zorg je ervoor dat een project slaagt? Jullie zijn nu al zo druk met de dagelijkse werkzaamheden.

Projectmatig werken doen we zo

Vaak zijn trainingen op het gebied van Scrum gericht op IT-bedrijven. Bij ons is dat anders. Wij hebben onze trainingen speciaal ontwikkeld voor MKB bedrijven, het maakt niet uit wat ze doen. De trainingen zijn zo opgezet dat je leert hoe je van de voordelen van MKB Scrum gebruik kan maken, waardoor je snel en flexibel projecten kan afronden. Hieronder meer over de inhoud van de trainingen en in welke volgorde je die volgt.

Plan een kennismaking
Projectmatig werken

BOOTCAMP

We leren je de principes en basis vorm van MKB scrum uit en hoe je deze in jouw organisatie kan toepassen.

Lees meer

PROJECTEIGENAAR

We leren je tijdens deze training hoe je projecten binnen je organisatie op een snelle en flexibele manier uitvoert.

Lees meer

SCRUM MASTER

Na deze training weet je hoe je zelfstandig een Scrum team kan begeleiden, kortom, hoe je een goede Scrum-master wordt.

Lees meer

HET TEAM

Tijdens deze training gaan we in op de basis van MKB Scrum, met een bestaand team. Als team gaan we aan de slag met oefeningen.

Lees meer